Les responsables d’aquest preciós butlletí ens han demanat que fem un petit escrit parlant del nostre paper com a famílies representants en el Consell Escolar.

Volem aprofitar-ho per explicar-vos una mica en quin moment estem i que s’està coent en aquest espai compartit amb les mestres de l’escola, l’equip directiu, l’ajuntament, i l’AFI.

D’entrada el Consell Escolar és un òrgan molt interessant en el que a través de cinc representants se li dóna veu a les famílies, l’escola ens posa al dia sobre pressupostos, moviments, projectes, preinscripcions i d’altres…

El moment que estem vivint ara està sent important, emocionant, de canvi, de lluita i en el que ens sentim més units, si és possible, cada dia. El Martinet vol créixer i tots volem que ho faci. Està sent doncs vital la coordinació de les famílies representants del Consell amb les famílies que formen part de la coordinadora de l’AFI i la comissió d’escola institut, sentim que d’aquesta manera la veu de les famílies pren més força i ens dóna més capacitat a tots/es de poder restar disponibles al costat de l’escola en aquest procés que hem iniciat.

Plegats no hi ha qui ens aturi!!

En continuar utilitzant el lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació

La configuració de cookies en aquest lloc web es posen a "permetre cookies" per donar-li la millor experiència de navegació possible. Si continua utilitzant aquest lloc web sense haver de canviar la configuració de galetes o fer clic a "D'acord" a continuació a continuació, vostè està consentint a aquesta.

Tancar