La comissió de Créixer en Comunitat té un recorregut curt i ens és difícil fer visibles les coses que hem fet.

Aquest curs l’iniciàrem treballant en el projecte de Padrins i Padrines, pensat per acollir a les noves famílies de tres anys. Tot i que les ganes han estat moltes ens entristeix explicar-vos que no hem pogut arribar a desenvolupar-lo tal com l’havíem imaginat, a la vegada que ens adonem i reconeixem la importància del treball realitzat, que sense dubte ens ha ubicat i ara ens permet imaginar des d’un lloc més encertat.

Les ganes d’aportar ens fan seguir engrescades i continuar imaginant per enfortir el projecte de l’escola des del nostre lloc de famílies.

Per això estem preparant noves propostes; volem celebrar amb festa el nou curs 2017/2018 i amb ell l’arribada de les noves famílies a l’escola. També estem preparant xerrades gratuïtes per als pares i mares sòcies de l’AFI.

D’aquesta manera tan bonica tanquem el curs, sembrant aquestes propostes que creixeran durant l’estiu i les gaudirem el proper curs.

Si us sentiu amb ganes de fer possible alguna d’aquestes propostes no dubteu en adreçar-vos a la comissió.

Contacte: Sandra i Anna.

creixerencomunitat.afi@escolaelmartinet.cat

En continuar utilitzant el lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació

La configuració de cookies en aquest lloc web es posen a "permetre cookies" per donar-li la millor experiència de navegació possible. Si continua utilitzant aquest lloc web sense haver de canviar la configuració de galetes o fer clic a "D'acord" a continuació a continuació, vostè està consentint a aquesta.

Tancar