Benvolgudes famílies,

És un plaer comunicar-vos que el passat 21 de juliol el ple de l’Ajuntament de Ripollet, amb el suport de tots els partits polítics i l’abstenció del regidor del PP, es va aprovar una moció presentada per l’escola El Martinet juntament amb l’escola Els Pinetons que demana l’ampliació de totes dues escoles a l’ensenyament secundari.

Les famílies d’El Martinet van mostrar el seu suport també al ple municipal, que es va omplir de nens i cartells reivindicatius del nostre projecte.

Amb l’esforç de tots i totes es va aconseguir la presentació de la moció al ple municipal i la posterior aprovació. Tot i que el camí no ha estat fàcil, la majoria absoluta ha estat fruit de negociacions intenses entre les diferents parts.

Des de la comissió Institut-Escola s’havia enllestit una moció pròpia per a ser presentada al ple municipal del mes de juny. Aquesta moció comptava ja amb el suport de la majoria dels partits polítics representats al ple municipal, però per tal de poder presentar abans el projecte a la comunitat educativa de Ripollet —representada al Consell Escolar Municipal, i incloure també en aquesta moció la petició de l’escola Els Pinetons—, es va decidir esperar a presentar la moció al ple municipal de juliol.

Des de la comissió Escola-Institut estem contents del que hem aconseguit fins ara amb el suport de tots i totes. L’aprovació de la moció suposa per a nosaltres un pas molt important que ens dona més forces, si és possible, per continuar treballant per aconseguir que els nostres fills i filles puguin continuar gaudint del projecte educatiu de la nostra escola també a la secundària.

Volem expressar el nostre reconeixement a totes les formacions polítiques municipals pel suport i l’acompanyament rebut durant els mesos de juny i juliol.

En continuar utilitzant el lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació

La configuració de cookies en aquest lloc web es posen a "permetre cookies" per donar-li la millor experiència de navegació possible. Si continua utilitzant aquest lloc web sense haver de canviar la configuració de galetes o fer clic a "D'acord" a continuació a continuació, vostè està consentint a aquesta.

Tancar