Benvolgudes famílies,

En aquest escrit us presentem un breu resum de les nostres trobades amb els Serveis Territorials del Vallès Occidental. Després de presentar una petició formal el mes d’abril, la inspectora va rebre la comissió Institut-Escola per tal que poguéssim explicar-li la nostra proposta i concretar els passos a seguir.

Al llarg del mes de maig es va entregar el projecte i el mes de juny, la sra. Carme Vigués, directora de Serveis Territorials del Vallès Occidental, va rebre la comissió Institut-Escola i la direcció de l’escola. En aquesta trobada, se’ns va manifestar que els Instituts-Escola no són la política actual del Departament d’Ensenyament tot i reconèixer que en determinades condicions, també se’n concedeixen. Se’ns informa de la importància del debat “Ara és demà” i que serà una eina que es tindrà en compte per redefinir les prioritats educatives del Departament.

Després d’aquesta trobada del juny amb la Sra. Carme Vigués i la seva negativa a la nostra proposta, molt lluny d’aturar-nos, la comissió Escola Institut no ha deixat de treballar per donar a conèixer el nostre projecte i buscar recolzaments entre els grups polítics municipals i altres agents de la comunitat educativa com el Consell Escolar Municipal o les diferents escoles i instituts de Ripollet, així com l’Associació de veïns del barri de Can Mas.

Volem agrair l’atenció i disponibilitat del Departament d’Ensenyament a les famílies i a la direcció de l’escola El Martinet, de la mateixa manera que volem agrair l’escolta activa de tots els centres educatius de Ripollet amb les seves aportacions i comentaris sobre el nostre projecte.

En continuar utilitzant el lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació

La configuració de cookies en aquest lloc web es posen a "permetre cookies" per donar-li la millor experiència de navegació possible. Si continua utilitzant aquest lloc web sense haver de canviar la configuració de galetes o fer clic a "D'acord" a continuació a continuació, vostè està consentint a aquesta.

Tancar