Actualment treballem per buscar suports i donar a conèixer el nostre projecte fora de Ripollet.

En aquest sentit, el passat 31 d’agost la comissió Escola-Institut juntament amb la direcció de l’escola es va reunir amb l’inspector en cap dels Serveis Territorials d’Ensenyament al  Vallès Occidental, el Sr. Josep Plancheria, qui, tot i reiterar que ara per ara no és política del Departament que les escoles esdevinguin institut-escola, ha reconegut l’especificitat del projecte pedagògic d’El Martinet així com ha plantejat la possibilitat que en un futur s’atorguin Instituts-Escola per metodologies específiques com la nostra.

Aquesta mateixa setmana la Sra. Esther Niubò, diputada del PSC al Parlament de Catalunya, ha interpel·lat la Sra. Clara Ponsantí, consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, sobre la modalitat Institut-Escola i l’escola El Martinet n’ha estat un dels exemples.

A la sra. Niubó li agraïm intensament elevar aquest debat a seu parlamentària i ens comprometem a continuar treballant per ampliar-lo.

Ara comença el repte de debò i ho afrontem amb totes les forces. Gràcies a tots i a totes pel vostre suport!!!

En continuar utilitzant el lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació

La configuració de cookies en aquest lloc web es posen a "permetre cookies" per donar-li la millor experiència de navegació possible. Si continua utilitzant aquest lloc web sense haver de canviar la configuració de galetes o fer clic a "D'acord" a continuació a continuació, vostè està consentint a aquesta.

Tancar