Per estrenar el blog que parlarà sobre l’Institut Escola El Martinet, primer de tot voldríem fer un petit resum del camí recorregut fins ara.

Des de ja fa més d’un any estem treballant per fer possible l’Institut Escola El Martinet, elaborant un full de ruta pensat amb molta cura i seny.

Després de veure que el somni del 4t Institut a Ripollet no era possible, vam començar fent contactes amb el nostre institut adscrit, per valorar la possibilitat d’un canvi de rumb en el seu fer que s’apropés més a la nostra manera d’entendre l’educació. Vist que el canvi, ara per ara, no és possible de forma immediata, vam començar a treballar per fer realitat l’ampliació d’El Martinet. Vam contactar amb escoles que ja havien fet aquest procés i veient els passos seguits vam continuar caminant de la mà de l’escola.

A dia d’avui ja hem fet els primers contactes amb Serveis Territorials i anem seguint les passes que ells ens han aconsellat.

Paral·lelament hem mantingut trobades molt positives amb l’Associació de Veïns de Can Mas i estem fent les primeres rondes de reunions amb tots els partits polítics.

També estem pendents de reunir-nos amb l’AFA de l’Escola Els Pinetons per veure en què podem col·laborar, ja que ells recentment també han començat a treballar per un Institut Escola Els Pinetons.

Per tal de fer força i mostrar el desig compartit de tots els membres de la nostra comunitat us convoquem:

El proper divendres 26 de maig a les 16:30 h, a la celebració El Martinet vol créixer que tindrà lloc als terrenys situats al costat de l’escola.

A l’acte està prevista l’assistència de premsa, Departament d’Educació i actors polítics.

Hem de fer molt soroll perquè la nostra veu arribi ben alt!

En continuar utilitzant el lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació

La configuració de cookies en aquest lloc web es posen a "permetre cookies" per donar-li la millor experiència de navegació possible. Si continua utilitzant aquest lloc web sense haver de canviar la configuració de galetes o fer clic a "D'acord" a continuació a continuació, vostè està consentint a aquesta.

Tancar