El nostre primer any de vida com a AFI ens aporta la dolçor de les primeres passes i la coïssor de les primeres caigudes. Un gran repte ple d’experiències gratificants. Atrevir-nos a canviar l’ordre de les coses és moure’s en un espai de risc, on et sostens pel propi compromís. I respirant-ho tranquil·lament, estem contentes amb la proposta de la coordinadora, i sense dubte amb el treball quotidià, constant i sostingut de cadascuna de les comissions de treball.

El dia a dia d’una escola és un entramat molt complexe i potent. Entreteixir la trobada amb la Direcció nouvinguda ha estat un procés d’aprenentatge de ritmes, de paciència, de dubtes, de confiances, de multiplicitats que no paren però que van mostrant un camí més ferm on transitar el proper curs.

I aquestes primeres passes ens han aportat una dosi de realitat, sempre banyada en el somni i la màgia que ens regala una escola com el Martinet. I des d’aquest sentir ens movem amb més fermesa i seguretat, i ens atrevim des de les famílies a cocrear, des d’un diàleg constant, una escola per als nostres fills i filles i per a la comunitat.

I si quelcom hem après és que el quotidià ens porta moltes vegades a reaccionar a les seves demandes, amb un ritme molt frenètic, i que sempre ens cal un espai de recolliment i reflexió per a donar sentit a tot plegat, i per mirar-nos als ulls i regalar-nos un somriure. I agrair-nos el camí. Un viatge de milers de quilòmetres comença per una primera passa…

En continuar utilitzant el lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació

La configuració de cookies en aquest lloc web es posen a "permetre cookies" per donar-li la millor experiència de navegació possible. Si continua utilitzant aquest lloc web sense haver de canviar la configuració de galetes o fer clic a "D'acord" a continuació a continuació, vostè està consentint a aquesta.

Tancar