L’AFI

La coordinadora de l’AFI neix de la nova idea de renovació d’estructura, general.
Una coordinadora transversal on totes les comissions estan representades, on arriben les veus de TOTES les persones que están treballant des de diferents llocs dins de l’escola.
On les idees de totes són importants i les propostes i decisions es prenen en col.lectiu i horitzontalment.
Ánimes poderoses que segueixen remant juntes tot i la tramuntana que a vegades bufa…cadascú amb el seu singular rem i la seva energia disponible… Però amb el mateix objectiu, cuidar i treballar cada dia dins el tresor de la nostra estimada escola i per als nostres infants.

El Consell Escolar

El consell escolar és un òrgan de participació en la gestió de l’escola. En ell, hi ha representats tots els col·lectius que intervénen en la comunitat educativa (equip docent, famílies, personal de serveis, representants municipals…) i la seva funció consisteix en gestionar de manera conjunta aspectes importants per al funcionament del centre.
A El Martinet s’acostumen a realitzar quatre consells durant el curs. Dos d’ells estan dedicats a gestió i dos a temes pedagògics i recullen interessos expressats per la comunitat educativa.
Per altra banda, alguns membres del Consell escolar del Martinet formen part del Consell Escolar Municipal: un òrgan que aglutina centres, associacions de famílies i altres agents educatius i que té com a finalitat oferir un espai de participació educativa en clau municipal.
Des del Consell Escolar celebrem la creació d’aquest butlletí que ens permetrà traslladar d’una manera més directa totes aquestes qüestions al conjunt de la comunitat educativa.
Representants de les famílies al Consell Escolar:
Anna Ortiz, mare de Queralt i de Guillem (Comunitat de grans i comunitat de mitjans)
Laia Manresa, mare de Jan i d’Aram (Comunitat de grans i comunitat de mitjans)  
Mon Ballester, mare de Nur. (Comunitat de petits)
Betlem Cuesta, mare d’Elna i d’Aran (Comunitats de grans i Comunitat de petits)
Irune Quevedo, mare de Dídac, Noah i Gael (Comunitat de grans, comunitat de mitjans i comunitat de petits)

En continuar utilitzant el lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació

La configuració de cookies en aquest lloc web es posen a "permetre cookies" per donar-li la millor experiència de navegació possible. Si continua utilitzant aquest lloc web sense haver de canviar la configuració de galetes o fer clic a "D'acord" a continuació a continuació, vostè està consentint a aquesta.

Tancar