Entre Famílies

S’ha començat una trobada quinzenal de mares i pares per intercanviar idees i experiències educatives a partir de la lectura del llibre Padres liberados, hijos liberados.

La iniciativa aporta un espai en el qual les famílies poden sentir-se acompanyades i refermades. La intenció és fomentar la pau, el benestar, la comprensió i l’amor en les relaciones familiars.

El divendres 3 de març, de 20 a 22 hores va tenir lloc la primera trobada, en la qual els participants havien llegit abans els capítols del llibre que ja s’havien acordat entre tots.

Aquesta activitat neix a partir d’una proposta de Sara Lena, mare d’El Martinet. Si hi vols participar pots contactar amb ella al telèfon: 605 627 128.
Properes trobades: 21 i 28 d’abril.

En continuar utilitzant el lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació

La configuració de cookies en aquest lloc web es posen a "permetre cookies" per donar-li la millor experiència de navegació possible. Si continua utilitzant aquest lloc web sense haver de canviar la configuració de galetes o fer clic a "D'acord" a continuació a continuació, vostè està consentint a aquesta.

Tancar