La Plataforma #nobenzineracanmas, que com recordareu va reprendre la seva activitat reivindicativa després del Ple Municipal del 23 de febrer, ha aconseguit finalment el seu objectiu: allunyar la benzinera de l’escola El Martinet.

Inmediatament després del Ple del 23F, membres de la Plataforma van dur a terme una roda de converses amb els partits polítics de l’oposició, amb l’objectiu de veure el seu punt de vista i explicar-els-hi la importància que aquest tema tenia per les families i els veïns de Can Mas, i que era necessari i urgent trobar una solució.

La modificació del Pla General Metropolità (PGM) es va tornar a sotmetre a votació al Ple Municipal del 25 de maig. En aquesta ocasió el Govern si que va obtenir el recolzament suficient per aprovar-la, gràcies al vot a favor de PdeCat, ERC, Decidim i PSC. El PP i la regidora Mònica Laborda es van abstenir i el grup Ciutadans va votar en contra.

Aquesta modificació del PGM farà possible que la benzinera de BonArea s’instal·li a la ubicació alternativa que va proposar l’Ajuntament: l’aparcament de terra al costat dels Mossos d’Esquadra.

Per la Plataforma #nobenzineracanmas aquesta solució els hi sembla positiva, perquè s’ha allunyat la benzinera de l’escola, encara que són conscients que la millor solució hagués estat no tenir la benzinera enlloc.

Contacte: Marta Vendrell

afi@escolaelmartinet.cat

En continuar utilitzant el lloc, vostè accepta l'ús de galetes. Més informació

La configuració de cookies en aquest lloc web es posen a "permetre cookies" per donar-li la millor experiència de navegació possible. Si continua utilitzant aquest lloc web sense haver de canviar la configuració de galetes o fer clic a "D'acord" a continuació a continuació, vostè està consentint a aquesta.

Tancar